Lico FERTŐTLENÍTŐ ÖBLÍTŐ 1l

Higiéniai tisztaság már 15C-on

A LICO fertőtlenítő öblítő gondoskodik arról, hogy ruhái már alacsony mosási hőfokon is higiénikusan tiszták legyenek.

  • Elpusztítja a baktériumok és kórokozók* 99,99%-át (speciális baktériumokat, gombákat és vírusokat)
  • Már 15C-on hatékony
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Minden típusú ruhához használható (alsónemű, babaruha, szintetikus ruházat és sportruházat)
  • Semlegesíti a kellemetlen szagokat

A modern finom és mikroszálas anyagokat a legtöbb esetben csak 40°C-on vagy az alatt lehet mosni. Egy adagnyi fertőtlenítő öblítővel ezek a ruhaneműk is higiénikusan tiszták lesznek, megvédi az egész családot a fertőzésektől és az újrafertőzésektől.

A fertőtlenítő öblítő használata feltétlenül ajánlott, ha a családban közös mosások esetén fennáll bőrgomba, baktérium vagy vírusfertőzés.

Mindenféle textilhez lehet használni még a finom anyagokra is.

Használja rendszeresen a bőrrel érintkezésben lévő ruhaneműknél: fehérneműk, zoknik, harisnyák, hálóruhák, trikók, pólók, bébi és gyermekruházat, illetve a rendszeresen átnedvesedő textíliáknál: törölközők, fürdőköpenyek, fürdőruhák, kádkilépők esetében.

Használat:

Használjon 90 ml Lico fertőtlenítő öblítőt a mosószere mellett. Öntse az öblítőtartályba és ha szükséges használjon öblítőt is.

 

Kézi mosásnál az utolsó öblítés alkalmával 2,5 l vízhez adagoljon 90 ml Lico fertőtlenítő öblítőt és hagyja hatni 15 percig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .