Rólunk

Egy kirobbanó sikertörténet kezdete Magyarországon!

2013-ban végre megnyílt a lehetőség a 150 éves Dalli Werke termékeinek magyar értékesítésére. A hagyományokra alapozó német cég története 165 évre nyúlik vissza. Az elmúlt években Európa második legnagyobb saját márkával foglalkozó vállalkozása kozmetikumokkal, tisztítószerekkel és napozótermékekkel gondoskodik Nyugat-Európa polgárairól.kislany

A német minőség egyébként is fogalom hazánkban és ezt a Dalli Werke termékei csak tovább fogják erősíteni. Képzett munkaerő, kiterjedt minőségbiztosítási rendszer, és elismert tanúsítások garantálják a termékek minőségét. Független európai teszteken a Dalli termékei rendre kiváló minősítéssel szerepelnek. Nagy európai kereskedelmi láncok és fogyasztók milliói tekintik megbízható gyártóna a Dallit és használják termékeiket nap mint nap.

A Dalli vezetőségével kiváló kapcsolatot kialakító cégünk egyedülálló lehetőségekhez jutott: 2012-ben elkezdhettük bevezetni a piacra termékeiket. Kezdetben csak kereskedelemben gondolkodtunk, ám végül saját márka kialakítása mellett döntöttünk. Ez lett a BOOM. Gondos előkészítést követően ma már számos nagykereskedésben, a COOP, Reál üzletek polcain, a CBA-ban és a Tesco-ban is megtalálhatóak.

A stabil német háttér által bitosított kozmetikai termékek kiegészülve a magyar gépészmérnöki, üzemszervezői, informatikusi szakértelemmel olyan kombinációt eredményez, amelyről méltán állíthatjuk:

NAGY DURRANÁStisztasagcsomag-napvedelem

lesz a bőrápoló termékek piacán.

A verhetetlen ár-érték arányú termékek magas minősége biztosítja azt a lendületet, amely rendszeresen a fogyasztók otthonába varázsolja ezeket a termékeket:

  • naptej
  • sampon
  • tusfürdő
  • folyékony szappan.