Blog

 • Sampon szappan

  Itt az ideje megismerkedni a natúr szappan előnyeivel, például a hajmosó szappan vagy samponszappan lehetőségeivel. Natúr szappan A natúr szappan legkiválóbb tulajdonsága, hogy egyedülállóan tisztít. Eltávolít a bőr felületéről minden szennyeződést, izzadságmaradványt, elhalt bőrszövetet, így igazán tisztává varázsolja, aminek két nagyon fontos következménye van:

 • Baba mosószer

  Hipoallergén mosószer babáknak és újszülötteknek. A bőr természetes védőképessége 3 éves korra fejlődik ki, éppen ezért a babák bőre nagyon érzékeny. Nagyon körültekintőnek kell lennünk a mosószer kiválasztásánál. Mindenképpen hipoallergén megoldást javasolunk. A kicsik érzékeny bőrén keresztül nagyon könnyen felszívódhatnak a vegyszerek, amelyek lehetnek a ruhákban megakadt mosópor-szemcsék, illatanyagok, tartósítószerek.

 • Vaniliás krémszappan

  A Boom Vaníliás folyékony krémszappan kímélő összetevőinek köszönhetően ideális a normál és száraz bőr mindennapos tisztításához. A kellemes ápolást a vanilia gyengéd illata egészíti ki. pH semleges, bőrbarát összetétele dermatológiailag bizonyított. Használat előtt az adagolófejet el kell fordítani.

 • tusfürdők összetétele

  Tusfürdők összetevői

  A tusfürdők mindenki otthonában megtalálható bőrápoló termékek. Márkájuk, illatuk mellett minőségük is eléggé különböző lehet, ezért nem árt tájékozódni, mi is van a tusfürdőben, amit megvásárolunk.